Luna in parc 2014

Poti castiga (la alegere):
– O plimbare calare in Padurea Snagov
– O plimbare calare pe marginea Lacului Snagov
– O lectie de echitatie in manej la Poveste cu Cai

Inscrieti si tu fotografia sau fotografiile tale cu cai folosind link-ul de mai jos si apoi invita-ti prietenii sa voteze pentru tine! Cu cat mai multe voturi, cu atat mai multe sanse de castig! Premiile sunt transmisibile, deci poti face un cadou frumos unei prietene/unui prieten!

Inscrie fotografia ta in concurs!

Castigatorii vor fi alesi in functie de cate voturi primeste fiecare fotografie inscrisa in concurs.

Concursul se va termina pe data de 15 noiembrie 2014, iar castigatorii vor fi anuntati pana cel tarziu 22 noiembrie 2014. Ocupantii primelor 3 locuri (in functie de numarul de voturi stranse de fotografii) vor putea sa isi aleaga unul dintre cele trei premii scoase la concurs, in ordinea in care acestia s-au clasat (primul castigator isi alege primul unul dintre cele 3 premii, al doilea castigator isi alege premiul dintre cele doua ramase disponibile, iar cel de-al treilea castigator primeste premiul ramas disponibil).

Nu mai asteptati si incarcati fotografiile voastre cu care doriti sa participati!

Apoi invitati-va prietenii sa voteze (vot, nu Like) fotografiile voastre pentru a va spori sansele de castig!

Nota! Toate imaginile inscrise in concurs trebuie sa fie realizate de catre participant. Orice abatere de la reguli atrage dupa sine descalificarea si eliminarea participantului si a fotografiei/fotografiilor acestuia.

Important! Orice incercare de fraudare folosind metode „neortodoxe” de schimb de voturi si altele asemenea vor atrage dupa sine eliminarea participantului si a fotografiei/fotografiilor acestuia din concurs!
ATENTIE! Cei care nu pot incarca fotografiile direct din aplicatie, le pot posta pe Wall (perete) la Poveste cu Cai, impreuna cu descrierea succinta a fotografiei si ulterior acestea vor fi incarcate de administratori in pagina de concurs!