Ca sa inlaturam orice urma de suspans, cele 3 premii oferite in cadrul acestui concurs sunt 3 plimbari calare in Padurea Snagov sau 3 lectii de initiere in echitatie a cate 45 de minute in manejul Poveste cu Cai. Cei 3 castigatori vor putea opta pentru una dintre variante, in functie de nivelul de pregatire al fiecarui calaret care va beneficia de premiu. (Mentionam ca plimbarile la padure se adreseaza exclusiv persoanelor cu experienta.) Premiile obtinute sunt transmisibile, astfel ca le puteti oferi cadou oricarei alte persoane!

Pentru a va putea inscrie in concurs tot ceea ce trebuie sa faceti este un selfie (sau sa rugati pe altcineva sa va fotografieze) alaturi de pictura murala din fotografia de mai jos, pictura care se afla pe peretele unei cladiri din centrul Bucurestiului (in vecinatatea Hotelului Intercontinental), pe o artera intens circulata.

Concurs fotografie/selfie Poveste cu Cai

Concurs fotografie/selfie Poveste cu Cai

Ulterior fotografia va trebui:
– fie incarcata pe pagina noastra de Facebook la adresa: www.facebook.com/PovesteCuCai/
– fie transmisa prin email la adresa contact [at] povestecucai [punct] ro, impreuna cu numele si prenumele participantei/participantului, urmand ca noi sa o incarcam pe pagina de Facebook.

Fotografiile vor putea fi incarcate sau transmise pana cel tarziu 29.02.2016 la ora 23:59, urmand ca acestea sa fie jurizate de o echipa formata din intreg personalul Centrului de Echitatie si Hipoterapie Poveste cu Cai, precum si de artisti vizuali cu care colaboram, iar castigatorii vor fi anuntati atat pe site cat si pe Facebook pe pagina noastra in cursul zilei de 8 martie 2016.

Vor fi apreciate originalitatea, ingeniozitatea si nu in ultimul rand fotografiile simpatice cu calutul din centrul Bucurestiului.

Premiile obtinute vor putea fi utilizate pana cel tarziu la 31 mai 2016.

Va dorim mult succes!