Toti iubitorii de cai sunt invitati pe data de 18.07.2015 sa asiste la desfasurarea probelor din cadrul Concursului national de anduranta ecvestra (pe distantele de 30, 40, 60 si 80km) care se va desfasura sub organizarea Centrului de echitatie si hipoterapie “Poveste cu Cai” impreuna cu A. E. Hipohouse, sub egida Federatiei Ecvestre Romane (FER).

Aceasta etapa zonala este prima care se va desfasura in sudul Romaniei si va avea loc ca urmare a eforturilor unor organizatori entuziasti (dr. vet. Vadim A. Virgolici, Sebastian Proksch, dr. vet. Florin C. Mlagiu) si  are ca scop promovarea acestei discipline ecvestre, singura in care se pune accent pe  bunastarea calului (in conformitate cu Regulamentul de Anduranta al FER, care impune „obligatia de a respecta Codul de Bunastare a calului [welfare of the horse]”), astfel incat starea de sanatate a calului este monitorizata pe tot parcursul competitiei prin intermediul controalelor veterinare periodice.

Veti putea admira cu aceasta ocazie superbe exemplare de cai in special din rasele Pursange Arab si Shagya Arab venite din intreaga tara, dar va veti putea bucura si de o serie de surprize pe care le-am pregatit pentru parcursul intregii zile.

Competitiile se vor desfasura incepand cu ora 7:00, iar premierea este programata a avea loc la ora 16:00.

Fotografii amatori si profesionisti dar si videografii vor avea ocazia unica de a prinde cadre unice si deosebite cu concurentii (individual sau in grup) in trap si galop atat in padurea Snagov cat si pe malul lacului Snagov, in imediata apropiere a unor uriase colectii de nuferi si lotusi cu o paleta coloristica diversificata. Cei care doresc sa isi planifice sesiunile de foto/video ne pot contacta pentru a intra gratuit in posesia hartilor cu traseele pe care se vor desfasura cele 4 probe.

Toti vizitatorii se vor putea racori la umbra celor 12 pavilioane generoase din dotarea Bistroului nostru (situat in imediata vecinatate a punctului de Finish), unde vor putea servi bauturi racoritoare si alcoolice reci sau vor putea savura preparate delicioase din meniul a-la-carte. Deasemeni, se vor putea delecta pe luciul apei prin intermediul caiacelor pe care le pot inchiria, avand astfel ocazia de a viziona intr-un cadru cu totul inedit (din caiac) finish-urile care se vor desfasura chiar pe malul lacului Snagov.

Intrarea este libera.

Avant-programul concursului este disponibil online aici.

Afis anduranta Snagov - Iulie 2015

Afis anduranta Snagov – Iulie 2015