Oferta UNICA! Sambata, 24.10.2014 (zi cu soare, de altfel), incepand cu ora 11:00 drumetie calare de la Poveste cu Cai – Snagov pana la Manastirea Caldarusani (si retur). 30km de ecoturism prin padurile Snagov si Caldarusani, pe malurile lacurilor cu acelasi nume, pe Valea Teiului si Cociovalistea. Fauna (caprioare, cerbi lopatari, mistreti, pisici salbatice, fazani, potarnichi, cintezoi, privighetori, pitigoi, ulii etc) si flora (stejar, tei, frasin, fagi seculari, ulm, plop alb, plop cenusiu, maces etc) ecosistemelor traversate, covorul de frunze ruginii, unicitatea peisajelor la numai 30km de Bucuresti sau de Ploiesti, precum si culorile toamnei vor face deliciul participantilor si al fotografilor.
Locurile sunt limitate. Drumetia calare se adreseaza calaretilor cu experienta (nu organizam excursii cu incepatori, va rugam nu insistati). Calutii nostri sunt bine educati, nu sunt transformati in zombie, nu sunt obisnuiti sa mearga neaparat in sir indian, se pot schimba locurile de-a lungul traseului si nu ne limitam la a merge doar la pas.
Pret: 180 lei/persoana. In cazul grupurilor de doua sau mai multe persoane, pretul este de 160 lei/persoana.
Program: Intalnire la ora 10:00 la Centru de Echitatie Poveste cu Cai. Pana la ora 11:00 fiecare calaret isi va pregati calul (tesalare, harnasare) si va avea timp la dispozitie pentru acomodare si incalzire in manej. La ora 11:00 are loc plecare catre Manastirea Caldarusani. La destinatie se va face o pauza de o ora, in care se poate servi o gustare (din rucsacel) la masa in curtea manastirii, se poate vizita manastirea si muzeul acesteia.
Durata estimata a excursiei (inclusiv pauza) este de 5 ore.
Pentru detalii si rezervari: contact@povestecucai.ro sau 0723 585813, 0723 189913.