Oferta de NEREFUZAT! Joi, 29.10.2014: 150 lei pentru 4 ore in Padurea cu Tei!
Incepand cu ora 11:00 organizam drumetie calare de la Poveste cu Cai – Snagov la Padurea cu Tei din Codrii Vlasiei. Traseul de ecoturism are aproximativ 20km si presupune traversarea Padurii Snagov, a Padurii cu Tei, apoi traseul continua pe malul lacului cu lebede, traverseaza din nou Padurea Snagov, cu intoarcere pe malul Lacului Snagov. Traseul intersecteaza segmente ale traseelor de anduranta ecvestra ale concursurilor organizate de Centrul de Echitatie Poveste cu Cai.
Fauna (caprioare, cerbi lopatari, mistreti, pisici salbatice, fazani, potarnichi, cintezoi, privighetori, pitigoi, ulii etc) si flora (stejar, tei, frasin, fagi seculari, ulm, plop alb, plop cenusiu, maces etc) ecosistemelor traversate, covorul de frunze ruginii, unicitatea peisajelor la numai 30km de Bucuresti sau de Ploiesti, precum si culorile toamnei vor face deliciul participantilor si al fotografilor.
Locurile sunt limitate. Drumetia calare se adreseaza calaretilor cu experienta (nu organizam excursii cu incepatori, va rugam nu insistati). Calutii nostri sunt bine educati, nu sunt transformati in zombie, nu sunt obisnuiti sa mearga neaparat in sir indian, se pot schimba locurile de-a lungul traseului si nu ne limitam la a merge doar la pas
Pret: 150 lei/persoana. In cazul grupurilor de doua sau mai multe persoane, pretul este de 130 lei/persoana.
GRATUIT PENTRU BICICLISTI!
Program: Intalnire la ora 10:00 la Centru de Echitatie Poveste cu Cai. Pana la ora 11:00 fiecare calaret isi va pregati calul (tesalare, harnasare) si va avea timp la dispozitie pentru acomodare si incalzire in manej.
Durata estimata a excursiei este de aproximativ 3 ore.
Pentru detalii si rezervari: contact@povestecucai.ro sau 0723 585813, 0723 189913.