Pentru a veni in intampinarea activitatilor care se organizeaza in cadrul „Saptamanii Altfel” sub egida „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!„, am pregatit mai multe variante de activitati care se pot desfasura in cadrul Centrului de echitatie si hipoterapie Poveste cu Cai. Astfel, puteti opta pentru una sau mai multe dintre urmatoarele activitati:

1) Plimbare calare cu poneii: in manej sau pe aleea de pe malul lacului Snagov. Plimbarea se face asistat de personal de specialitate. In pret sunt incluse si:

  • vizitarea micro-fermei care include, alaturi de cai si ponei, si iepurasi, caprite, ratuste, gaini, porumbei;
  • un fruct proaspat;
  • prezentarea florei si faunei salbatice din imediata vecinatate (pasari si pesti, toate in functie de anotimp si starea vremii).

Optional putem organiza si alte activitati atractive:

2) Vanatoare de comori organizata in natura, intr-un spatiu generos alocat din totalul de 7,5ha pe care il are parcul nostru.

3) Plimbare cu vaporasul pe lacul Snagov.

Indiferent de optiunea/optiunile alese, copiii au acces gratuit la locul de joaca.

In cazul in care nu aveti variante de transport, puteti opta fie pentru mijloc de transport in comun – maxim 16 locuri (maxi-taxi 444, cu plecare de la Casa Presei Libere, opreste chiar la intrarea in parc), fie va putem facilita optiuni de transport de pana la 63 de locuri prin intermediul uneia dintre firmele de transport persoane CDI sau Axi Tours Izi.

Pentru informatii suplimentare puteti lua legatura cu noi folosind oricare dintre optiunile oferite pe pagina de Contact.