Stim deja ca weekend-ul prelungit cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria (intre 13 si 15 august 2016) este o ocazie binevenita pentru multi de a evada din aglomeratia urbana sau dintre betoanele incinse, fie ca e vorba de Bucuresti sau de Ploiesti si imprejurimi.

Asa cum v-am obisnuit, si anul acesta venim in intampinarea celor indragostiti de ecoturism, natura si de liniste cu o oferta speciala, care nu tine cont de varsta sau de nivelul de pregatire in domeniul echitatiei si a plimbarii cu caiacul: in oricare dintre zilele de 13, 14 si 15 august 2016 va oferim pachetul Echitatie + Caiac la preturi incepand cu 75 de lei.

Plimbare calare cu 4 cai la Poveste cu Cai Snagov

Plimbare calare cu 4 cai la Poveste cu Cai Snagov

Plimbare cu caiace de una sau mai multe persoane pe Lacul Snagov

Plimbare cu caiace de una sau mai multe persoane pe Lacul Snagov

Plimbare calare pe malul Lacului Snagov

Plimbare calare pe malul Lacului Snagov

Grila de preturi este urmatoarea:

  1. Oricare sarbatorit (Maria, Mariana, Maricica, Marin, Marian etc) beneficiaza de o plimbare calare si o ora de plimbare cu caiacul pe Lacul Snagov la pretul special de 75 lei!
  2. Cei care nu isi serbeaza onomastica cu ocazia zilei de Sfanta Maria beneficiaza de plimbare calare si o ora de plimbare cu caiacul pe Lacul Snagov la pretul special de 100 lei!

Si ca sa facem oferta speciala… si mai speciala va oferim variantele in care

  1. Pentru grupuri de doua persoane pretul pachetului individual scade de la 100 de lei la 90 de lei! (inseamna ca in loc de 200 lei veti plati doar 180 lei)
  2. Pentru grupuri de trei persoane pretul pachetului individual scade de la 100 de lei la 80 de lei! (ceea ce inseamna ca in loc de 300 lei veti plati doar 240 lei)

Avand in vedere ca locurile sunt limitate, trebuie sa va faceti o rezervare cat mai curand la telefon 0723 189913/0723 585813 sau folosind formularul de contact.

Oferta este valabila doar pentru rezervarile facute in avans cu cel putin 24 de ore!

Pentru calaretii experimentati plimbarea se poate desfasura in cadrul parcului care se intinde pe o suprafata de 7,5ha si include si o parte din malul Lacului Snagov, unde pot fi intalnite cateva specii aparte de nuferi, precum si o fauna si o flora diversificata. Incepatorii vor beneficia de plimbare asistata in interiorul manejului si vor avea ocazia de a afla multe lucruri interesante despre cai de la personalul nostru.

In functie de numarul de participanti, plimbarea cu caiacul se va face cu caiace de una, doua sau trei persoane.