Incepand de luni, 17.08.2015, Poveste cu Cai lanseaza programul Happy (Green Monday) Hours.

De acum inainte, in fiecare zi de luni, cand cluburile de profil sunt inchise si se spune ca nici iarba nu creste, va asteptam incepand cu ora 10:00 sa auziti cum creste iarba in padure, dincolo de ciripitul pasarelelor.

Si pentru ca este vorba despre Happy Hours, beneficiati de un discount fata de pretul de lista de 30% pentru grupurile de doua persoane, sau de 50% pentru grupurile de minim 3 persoane.

Drumetiile calare in padure/natura se adreseaza exclusiv celor cu un nivel de pregatire avansat (care stapanesc toate alurile, respectiv: pas, trap, canter, galop si, in egala masura, oprirea).

Pentru luni, 17.08.2015 va propunem un traseu care presupune traversara padurilor Snagov si Vladiceasca, vizitarea salbei de lacuri salbatice cu care acestea se invecineaza, precum si a unei portiuni a Lacului Snagov. Pe traseu – in functie de diferiti factori – vor putea fi intalnite, alaturi de nuferi de diverse culori si: caprioare, iepuri, fazani, lebede, starci, egrete mari si mici, rate si gaste salbatice, lisite etc. Aceasta drumetie are o durata estimata de 3-4 ore.

Pentru mai multe informatii si rezervari/programari va recomandam sa utilizati sectiunea:www.PovesteCuCai.ro/Contact

Observatie! Drumetiile calare sunt destinate exclusiv persoanelor cu nivel de experienta avansat. Caii nostri sunt capabili sa se deplaseze independent unul de altul, fara a forma asa numitul „trenulet”. Va rugam sa nu insistati, chiar daca ati mai participat la excursii calare in calitate de incepatori, indiferent ca s-au desfasurat la munte, in padure, pe camp etc. Orice incercare de eludare a acestei reguli, va fi usor sesizata datorita echipamentului individual, anmodului de relationare cu caii, a modului in care stiti sa pregatiti calul pentru harnasare, echiparea acestuia, ajustarea echipamentului, inclusiv modul de a lua darlogii etc.

Oricat de tentant poate parea, aceasta restrictie este in favoarea dumneavoastra, avand scopul de a va feri de orice experienta mai putin placuta, atat din punct emotional, cat si fizic (fara a face referire neaparat la incidente si accidente!). Pentru incepatori organizam sesiuni de initiere extrem de interesante si captivante in manej!